home5_slider1_03
icons

Nezaboravno iskustvo

KVG

Ove godine

Treneri

Centar za oporavak - KVG
Profesionalno bavljenje sportom izlaže telo velikim naporima i kao rezultat toga često se javljaju sportske povrede. Povrede u sportskim aktivnostima su česte i predstavljaju povrede sistema kretanja. Najčešće se navode mišići, tetive, ligamenti i zglobovi. Da bismo poboljšali zdravlje dece i sportista, odlučili smo da vam ponudimo nešto potpuno jedinstveno u ovoj oblasti.

I ove godine
Sa početkom od 20. juna do 25. jula, sa smenama od 7 dana održaće se PETI letnji kamp Vladimira Vanje Grbić. Između dve planine Rtanj i Ozren, a poznata kao banja za bolesti disajnih puteva, Sokobanja je bila logičan izbor. Čekamo vas ….

Treneri
I ove smo godine u punom sastavu. Prati nas sjajan tim trenera i instuktora. Lekari specijalisti i osoblje kampa su profesionalci posvećeni u radu sa decom, svako u svojoj oblasti. Spremili smo puno dodatnih sadržaja i iznenađenja.

Osnovni paket

Paket za polaznike

+3 treninga

Za sedam dana kampa

+5 treninga

Za sedam dana kampa

+7 treninga

Za sedam dana kampa

icons

Šta nam je sve na raspolaganju

Sva deca su smeštena u hotelu Moravica. Smeštaj u sobama je na bazi 2 ili 3 kreveta. Kapacitet hotela je 200 kreveta. U hotelu se nalazi restoran sa 400 mesta, 2 svečane sale za prilike sastanaka i poslovnih ručkova, diskoteka, teretana i bioskop sa 200 mesta Ispred hotela postojaće 3 igrališta za odbojku, posebno urađena za potrebe kampa Vanje Grbića. Gradska dvorana sa 3 terena i pomoćna sala sa dodatnim, tj četvrtim terenom su na raspolaganju kampa Vanje Grbića.

Imate pitanja? Pozovite nas +381 61 640 73 78

Budite najbolji – učite od posvećenih profesionalaca
icons

Svi naši Instruktori

Kompletna ekipa koja prati ovogodišnji kamp su posvećeni profesionalci, svako u svojoj oblasti rada.